لباس کار حرفه ای مؤسسات و کارفرمایان هویت کارکنان و کادرهای آنها را به گونه ای در بر می گیرد که آنها را از سایر مؤسسات متمایز می کند، بنابراین انتخاب ستاد کل برای تعیین هویت مؤسسه ای که به آن تعلق دارند ضروری بود، و به محض دیدن کارمندانش در این لباس فرم آن را بشناسید.
از سوی دیگر، برخی الگوی ظاهری یکنواخت و پوشیدن لباس فرم کار را رفتاری نامطلوب برای بخشی از کارگران می دانند، زیرا جاه طلبی ظرافت را از بین می برد و آزادی کارمند را محدود می کند و برخی دیگر بر این باورند که استانداردسازی شکل لباس برای کارکنان شرکت مظهر مزایا و دلایل منطقی است، از جمله آنچه در خود کارمند منعکس می شود.
به نوبه خود، کارمند، نورا الرئیسی، موفقیت تجربه مؤسسه خود را که در بخش خصوصی کار می کند، تأیید کرد و آنها را به عنوان شهروند ملزم کرد که مطابق با استانداردهای خود باشند.
لباس در محل کار، مطابق با کارگران ملیت های دیگر، به طوری که شیلا و عبای ساده کاملا مشکی و بدون رنگ می باشد علاوه بر آویختن کارت رسمی در تمام مدت حضور در مرکز خدمات اعم از نام، ملیت، شغل، تخصص و قسمت و در دست خط واضح.
لطیفه سالم به نوبه خود توضیح داد که لباس فرم برای کارکنان یک عامل مشترک بین آنها است که آنها را از سایر مشتریان یا مشتریان متمایز می کند، علاوه بر این که بخشی از شخصیت و خط مشی نهادی را که در آن کار می کنند برجسته می کند.
خط مشی شرکت یا ماهیت کار آن با توجه به اینکه لباس فرم با توجه به ماهیت، مکان و خط مشی کار متفاوت است، معروف است که موسسات رسمی و مالی، مانند بانک ها، لباس رسمی و رسمی دارند.
با توجه به اینکه کارمندان با مشتریان مهم و دیگران سروکار دارند، کدی برای کارمندان خود دارند.
شهروند علی محمد الحبسی تاکید می کند که این موضوع به لباس فرم مربوط نمی شود، بلکه ناشی از وظیفه مسئولیت فردی هر کارمند، پوشیدن لباسی است که ماهیت کار او را منعکس می کند، تصویر مثبت موسسه و آن را منعکس می کند.
بازدیدکنندگان را انتخاب می کند و از نظر رعایت کنترل های کلی مانند پوشیدن لباس های راحت، رنگ های رسمی و مدل موی مناسب، شخصیت متناسب با آن را می گیرد.